aWater Grey Air – harmaavesipuhdistamo, pieni laitesuoja

3 440,00  (2 774,19  + alv. 24%)

Laitesuojassa toimitetaan kaikki aWater Grey Air -puhdistamon toimintalaitteet:

– Ilmastin ja ilmastusletkut (eivät näy kuvassa) sekä ilmastimen kompressori.

– Ohjausyksikkö, joka tulee laitesuojan ulkopuolelle seinään tai sähkötolppaan kiinni.

 

Tämä laitesuoja voidaan asentaa 1. kaivon viereen joko maan päälle tai maahan noin 20 – 30 cm:n syvyyteen kaivettuna. Maahan asennettuna sähköliitäntä voidaan tehdään suoraan laitesuojaan, mutta maan päälle asennettuna laitesuojan ollessa irrallinen tulee sähkö tuoda sähkötolpalle tai kiinteiään seinään laitesuojan lähelle.

Toimitukseen eivät sisälly sähköä varten tarvittavaa maakaapelia MCMK 2 x 2,5 + 2,5 ja suojakaapelia sekä sähkötöitä liitäntöineen.

Toimitushinta on noin 50 – 100 euroa, toimituskohteen mukaan.

Isompaan laitesuojaan mahtuvat kaikki yksiköt ja siihen voidaan asentaa maahan asenteisena sähköt. Isommalla laitesuojalla hintaan lisätään 300 €. Ilmoita tilauksen yhteydessä, että kummalla laitesuojalla puhdistamolaitteet tilataan.

Kuvaus

aWater Grey Air – harmaavesipuhdistamo on harmaiden asuinjätevesien (pesuvedet, kuten suihku, pyykinpesu ja astianpesu) jatkuvatoiminen puhdistamo kaivoon ja joka tarvitsee sähkön.

aWater voidaan asentaa olemassa oleviin kaivoihin, kun ne ovat riittävän tilavat ja hyväkuntoiset huomioiden käyttäjämäärän ja huoneistoalan mukainen mitoitus. Kaivot voidaan myös rakentaa ja saneerata paikan päällä uusiksi joko kokonaan tai osittain.

Saostuskaivojen muuttaminen puhdistamoksi on vaivatonta, kun laitesuojasta tuleva ilmastusputki voidaan asentaa kaivoon läpiviennin, tai huoltoluukun kautta silloin, kun kaivoihin ei haluta tehdä reikiä.

Ilmastusletku johdetaan 32 mm suojaputkessa 1. kaivoon/säiliöön. Olemassa olevia kaivoja/säiliöitä tulee olla kaksi eli ns. saostusäiliöitä tulee olla kaksi osastoa. Ilmoita tilauksen yhteydessä olemassa olevien kaivojen halkaisija, kokonaiskorkeus ja vesipatjan korkeus.