aWater Air – jätevesipuhdistamon laitteet, ilman laitesuojaa

3 950,00  (3 185,48  + alv. 24%)

aWater -puhdistamolaitteet toimitetaan myös ilman laitesuojaa, jolloin kiinteistöllä rakennuskohteessa on asennettu valmiiksi laitesuoja esim. pohjallisesta betonirenkaasta.

Toimituspaketissa toimitetaan kaikki puhdistamon toimintalaitteet:

– Ilmastimet ja ilmastusletkut (eivät näy kuvassa)

– Ohjausyksikkö

– Kemikaalipumppu ja kemikaaliletkut

– Kemikaalikanisteri

– Ilmastuksen kompressori

 

Laitteet asennetaan kiinteistöllä valmiiksi asennettuun laitesuojaan, joka on asennettu 1. ja 2. kaivon kulmaukseen joko maan päälle tai maahan noin 40 – 50 cm:n syvyyteen kaivettuna. Maahan asennettuna sähköliitäntä voidaan tehdään suoraan laitesuojaan, mutta maan päälle jätettynä laitesuojan ollessa irrallinen tulee sähkö tuoda sähkötolpalle tai kiinteiään seinään laitesuojan lähelle.

Toimitukseen eivät sisälly laitesuoja ja sähköä varten tarvittavaa maakaapelia MCMK 2 x 2,5 + 2,5 ja suojakaapelia sekä sähkötöitä liitäntöineen.

Toimitushinta on noin 50 – 100 euroa, toimituskohteen mukaan.

Kuvaus

aWater-puhdistamo on kaikkien asuinjätevesien (WC-vedet ja pesuvedet) jatkuvatoiminen puhdistamo kaivoon ja joka tarvitsee sähkön. aWater voidaan asentaa olemassa oleviin kaivoihin, kun ne ovat riittävän tilavat ja hyväkuntoiset huomioiden käyttäjämäärän ja huoneistoalan mukainen mitoitus. Kaivot voidaan myös rakentaa ja saneerata paikan päällä uusiksi joko kokonaan tai osittain. Saostuskaivojen muuttaminen puhdistamoksi on vaivatonta, kun laitesuojasta tulevat ilmastusputket ja kemikaaliletku voidaan asentaa kaivoihin läpiviennein tai huoltoluukun kautta silloin, kun kaivoihin ei haluta tehdä reikiä.

 

Ilmastusletkut johdetaan 32-50 mm suojaputkessa 1. ja 2. kaivoon/säiliöön sekä kemikaaliletku samassa suojaputkessa 2. kaivoon/säiliöön. Olemassa olevia kaivoja/säiliöitä tulee olla kolme eli ns. saostusäiliöitä tulee olla kolme osastoa. Ilmoita tilauksen yhteydessä olemassa olevien kaivojen halkaisija, kokonaiskorkeus ja vesipatjan korkeus.